Forstå hvorfor du havner i samme kærlighedsspiral igen og igen.
Modtag GRATIS mini kursus 
SÅDAN AFVIKLER DU DIT NEGATIVE KÆRLIGHEDSMØNSTER
Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, 
som du kan afmelde dig med ét klik igen.

Mit navn er Neela Rosalina jeg har gennem mange år kæmpet med kærligheden, og et liv udelukkende fra hovedet. Det betød jeg prøvede at regne alt ud og analysere mig frem til løsninger. Fysiske som følelsesmæssige traumer skabte massiv ravage i mit liv. Tidligt lukkede jeg af for min krop og hjerte, da lidelsen blev for stor. Men et liv fra hovedet er et liv i en lav og tung vibration.

Alt er energi og lige tiltrækker lige- på den måde skabte jeg endnu mere tunghed, som matchede min indre smerte. Indtil jeg opdagede at nøglen ligger i energien, i kærlighedssåret og i hjertet.

Idag har jeg en hjertepraksis som spirituel hjerte mentor, hvor jeg dagligt hjælper kvinder med at heale deres helt unikke kærlighedssår op. Herfra hjælper jeg dem til at connecte med deres sjæl og essens. 

Jeg leger jeg med den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er, at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit følelsesmæssige traume (kærlighedssår), som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.
Kom igang med at afvikle dit unikke kærlighedsmønster.
 
Powered By ClickFunnels.com